11 Aralık 2010 Cumartesi

Son kontrol 29+6

Bebisim 9/12 de son kontrolumuzu dort gozle bekliyorduk. Yuzunu nasil da kapattin kontrol boyunca. Doktorumuza kalkip ziplamayi onerdim, bir faydasi olmazmis ;)

Normalde iki kontrol arasi 4 hafta oluyordu. Doktorun 3hafta sonra yani 30/12 de yilbasindan hemen once gelmemizi istedi.

Yine kontrol icin gun saymaya basladim. Seni gormek icin sabirsizlaniyorum her seferinde. Bu sefer yuzunu insallah goruruz. Bu sefer yuzunu kapatarak verdigin profil resminde hafif gamzen var gibi duruyor.

Gozlerin ben agzin&burnun baban gibi.

Doktorumuz dikdik saclarin oldugunu soyledi. Doktor nasilda goruyor tum detaylari, biz bacagi kol burunu kulak seklinde algiliyoruz bazen babanla.

Boyun 42 cm kilon 1630 gr. Masallah diyoruz, boyun standartlar uzerinde. Kilon da normal..

Bu arada en buyuk detay artik gelis yonune dogru donmussun , yani kafan asagida imis. Megerse karnimdayken basin diye kalcani oksuyormusuz 2 haftadir ;) Inan anlamadik ne zaman nasil dondugunu..

Yemekten sonra 1 saat koltuga yat ve bebisin 5 kere oynamasini say eger oynamaz ise hemen hastaneye gel dedi doktorumuz. Artik konusmalarda hep dogum uzerine .. Zaman artik yaklasiyor ..

Su an da erken dogum gozukmuyor , sezeryan da olsa doktor 39. Haftadan sonra seni alacaklarini soyledi. Yani 11/02 den itibaren hergun gelebilirsin. ;)

Seni dort gozle bekliyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder